גריסי שיבולת שועל שלמים ברוטב עגבניות טבעוני ללא גלוטן

גריסי שיבולת שועל שלמים ברוטב עגבניות טבעוני ללא גלוטן,

להשרות חצי ק"ג גריסי שיבולת שועל שלמים במים ל12 שעות לשטוף ולסנן,

לבשל עד רכות(אל דנטה) במים חדשים לסנן,

להכין רוטב:להוסיף לסוטז כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)רבע כפית שבבי צילי יבש גרוס חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה כפית סוכר כוס שבבי בצל יבש סגול(אפשר 3 בצלים סגולים גדולים מטוגנים 100 ג"ר רסק עגבניות קופסת עגבניות מרוסקות(400 ג"ר)2 כוסות מים משטיפת הקופסה,

לבשל על אש קטנה 20 דקות,

להוסיף את גריסי שיבולת השועל המבושלים לבשל 45 דקות

(לשים לב שנשארים מעט נוזים עם חסר להוסיף מעט מים)

ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול