פרח מלווח לתלישה ממולא בפירה תפו"א ובצל מקורמל בניחוח אורגנו ותימין

פרח מלווח לתלישה ממולא בפירה תפו"א ובצל מקורמל בניחוח אורגנו ותימין,

להכין פירה ואו להשתמש מהפירה של אתמול: לבשל ק"ג וחצי תפו"א בקוביות עד רכות לסנן וליבש,למעוך לפירה דקדק,לקרמל 4 בצלים להוסיף חצי כפית עלי תימין יבשים טחונים חצי כפית עלי אוגנו יבשים טחונים חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה לטגן בבצלים 3 דקות לפתיחת טעמים,להוסיף לפירה לערבב,

להפשיר מלווחים בזוגות,

להניח על המלווח במרכז(להשאיר מסביב 1 וחצי ס"מ ריק)פירה בעובי 2 ס"מ,

להניח מעל מלווח נוסף להדק מסביב עם מזלג,

להעביר לתבנית אפייה עם נייר אפייה,

להניח כוס בקוטר 6 לסמן בלחיצה עיגול במרכז,

לחתוך עם סכין חד 8 חיתוכים עד העיגול,

להרים בעדינות כל משולש ולסובב חצי סיבוב,

למרוח מעת מים ולקשט עם שומשום קלוי וקצח לסרוגין,

להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד הזהבה יפה לתלוש ולאכול ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>