בורקס בצל צנוברים בצורת קונכיה מבצק עלים טבעוני

בורקס בצל וצנוברים בצורת קונכיה מבצק עלים טבעוני,

להפשיר בצק עלים במקרר,

לקלות על מחבת יבשה בזהירות 60 ג"ר צנוברים,

לקרמל 5 בצלים,

להוסיף כפית וחצי אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית צילי יבש גרוס לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,

להוסיף את הצנוברים לערבב על אש קטנה 2 דקות לקרר,

לחתוך רצועות ברוחב 8 ס"מ מהחבילה לרדד כל רצועה למלבן 12 ס"מ על 30 ס"מ,

לפזר 3 כפות מהתערובת לגלגל לגליל ולגלגל לשבלול,

להניח את סוף הגלגול מתחת לשבלול,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה ,

למרוח מעט שמן זית,

לפזר מעל בצל סגול קצוץ דקדק ושומשום קלוי,

להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>