עוגת פרמידה(ביסקוויטים)בטעם ריבת חלב שוקולד מריר עם בננות בניחוח קפה

עוגת פרמידה(ביסקוויטים)בטעם ריבת חלב שוקולד מריר עם בננות בניחוח קפה,

להקציף שמנת מתוקה פודינג ריבת חלב ושמנת חמוצה 27% לקצף יציב,

להכניס לקירור של חצי שעה,

להכין קפה 2 כפות קפה נמס 2 כוסות מים רותחים לקרר,

לפזר בשורה(במאוזן) על נייר כסף 6 בסקווטים פטי בר בטעם שוקולד מריר,

להניח משני הצדדים 2 שורות של בסקוויטים טבולים בקפה,

להניח על השורה האמצעית פס גבוה של הקצפת בצורת משולש,

להדביק מול כל בסקוויט על הקצפת משני הצדדים טבעות בננה בעובי 3 מ"מ,

להרים משני הצדדים את נייר הכסף ולסגור למשולש,

להכניס לפריזר לשעתיים להתייצבות,

להוציא מהפריזר למרוח על הבסקוויטים את שארית הקצפת להחליק יפה,

לפזר מעל פירורי שוקולד מריר 60% להכניס למקרר ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>