תבשיל שורשים בפויקה(במדורה)והפעם בתנור ללג בעומר

תבשיל שורשים בפויקה(במדורה)והפעם בתנור לל"ג בעומר,

להניח בתחתית הסיר כף וחצי אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק) כף פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס כף מלח הימלייה,

להניח מעל 3 ראשי שום שלמים חתוכים מעט בחלק העליון 3 בצלים מקולפים 8 גזרים בארבעה צבעים חתוכים לחצי,

להניח מעל שכבת תפו"א קטנים,

להניח מעל 6 בטטות צרות וארוכות,

למלא מים עד גובה חצי מהבטטות,

להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות שעתיים,להוריד את החום ל100 מעלות לאפות 10-12 שעות ובתאבון.(יוצא מעדן)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>