זוקיני כבוש עם בצל סגול בטעם של פעם טבעוני ללא גלוטן

זוקיני כבוש עם בצל סגול בטעם של פעם טבעוני ללא גלוטן,

לעקר עם כוס מים רותחים צנצנת בנפח 3 ליטר לכסות,

לחתוך בצל סגול בינוני לחצאי טבעות דקות,

לחתוך 8 זוקיני צרים וארוכים לטבעות בעובי 4 מ"מ,

לערבב בקערה כוס חומץ 2 כפות מלח כף סוכר כף זרעי חרדל וכף פלפל אנגלי ו4 כוסות מים רתוחים חמים,

להניח בתחתית הצנצנת 4 שיני שום חתוכות לחצי 3 עלי דפנה ו41 חבילת שמיר,

להניח לסרוגין שכבה של זוקיני ושכבה של בצל עד למעלה,

להוסיף את הרוטב,

להניח מעל 4 שיני שום חתוכות לחצי 3 עלי דפנה 41 חבילת שמיר,

אם חסר נוזלים להוסיף מים רתוחים חמימים,

לכסות עם המכסה,

להעביר לשמש הביתית(לא בחוץ)לחמישה ימים ובתאבון.

(מתכון מבית סבתה לולה משודרג)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>