מאפה שושנים עם סוכר דמררה קינמון אבקת חרובים ושוקולד ציפס מריר מבצק עלים

מאפה שושנים עם סוכר דמררה קינמון אבקת חרובים ושוקולד ציפס מריר מבצק עלים,

להפשיר חבילת בצק עלים במקרר,

לפרוס אותה ולחתוך לשניים לא לרדד,

לשמן קלות נייר אפייה בסיר גחנון קוטר 24,

לערבב בקערה 34 כוס סוכר דמררה 2 כפות אבקת חרובים כף וחצי קינמון,

למרוח על הבצק חצי מהכמות לפזר מעל 50 ג"ר שוקולד ציפס מריר 66% ,

להניח מעל נייר אפייה להדק עם מערוך לגלגל לגליל,

לחתוך את הגליל לארבע גלילים שווים וכל חלק ל3 חלקים(סה"כ 12 חתיכות)לסדר מסביב בסיר 9 חתיכות בשכיבה ובמרכז 3 חתיכות,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות כ50 דקות ואו עד הזהבה יפה ובתאבון.

(כמות המילוי מתאימה ל2 רולדות=חבילת בצק)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>