מרק שעועית בובס(לימה)עם בטטות ודלורית טבעוני ללא גלוטן

מרק שעועית בובס(לימה)עם בטטות ודלורית טבעוני ללא גלוטן,

להשרות 600 ג"ר שעועית בובס(לימה)ל24 שעות לסנן,

לבשל עד רכות לסנן,

לטגן 3 בצלים,

להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק) חצי כפית פלפל שחור גרוס כף מלח הימלייה שליש כפית צילי יבש גרוס(לא חייב)לטגן בבצלים 3 דקות לפתיחת טעמים,

להוסיף דלורית במשקל 1 ק"ג מקולפת ונקייה לגרעינים חתוכה לקוביות של 1 וחצי ס"מ לטגן 5 דקות בתערובת,

להוסיף 3 ליטר מים לבשל עד ריכוך הדלורית,

להוסיף 5 בטטות צרות וארוכות (1 ק"ג)בטבעות של 1 ס"מ לבשל 10 דקות על אש קטנה,

להוסיף את השעועית המבושלת לבשל על אש קטנה 10 דקות ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>