לביבת פירה זוגית משאריות מאתמול טבעוני ללא גלוטן

לביבת פירה זוגית משאריות מאתמול טבעוני ללא גלוטן,

(הפירה: לחתוך 1 וחצי ק"ג תפוא לקוביות קטנות להכניס לסיר,להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)חצי כפית פלפל שחור גרוס וכפית מלח הימלייה ומים 1 ס"מ מעל תפו"א,להרתיח ולבשל על אש קטנה עד ריכוך לסנן ליבש 2 דקות בסיר על אש קטנה,להכין פירה דקדק,להוסיף 4 בצלים מקורמלים לערבב,)

לחמם מחבת נון סטיק להניח את שאריות הפירה מאתמול להדק בצורה עגולה,

לטגן משני הצדדים (ללא תוספת שמן),

להפוך בהנפה ואו בעזרת צלחת ובתאבון.

(הלביבה מקבלת צבע מהסוכרים בתפו"א אין צורך בשימון)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>