בורקסים במילוי פירה תפו"א עם בצל מקורמל בניחוח אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט כשרים לפסח

בורקסים במילוי פירה תפו"א עם בצל מקורמל בניחוח אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט כשרים לפסח,(להכין פירה לצנן: לחתוך 1 וחצי ק"ג תפוא לקוביות קטנות להכניס לסיר,להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)חצי כפית פלפל שחור גרוס וכפית מלח הימלייה ומים 1 ס"מ מעל תפו"א,להרתיח ולבשל על אש קטנה עד ריכוך לסנן ליבש 2 דקות בסיר על אש קטנה,להכין פירה דקדק,להוסיף 4 בצלים מקורמלים לערבב)

להרטיב כמה מצות להניח על קרשי חיתוך לא בערמה(אחת ליד השנייה),

לקחת קורצנים עגולים בקוטר 8 ובקוטר 10(נכנס במצה 4 עיגולים 2 בכל מידה),

מניחים על העיגול הקטן במרכז כף וחצי מהפירה(אני השתמשתי במכשיר פלאפל כדורים גדולים כך יוצאים כדורים שווים),

למרוח על המצה מסביב לפירה ביצה(להדבקה),

להניח מעל את העיגול הגדול ללחוץ מסביב(להדבקה),

למרוח מעל ביצה לפזר שומשום קלוי,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות 16 דקות ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>