חטיף פולי תורמוס עשיר בחלבון

חטיף פולי תורמוס עשיר בחלבון,

משרים 500 ג"ר תורמוס במים עם כפית סודה לשתייה ל 24 שעות לפחות,

במשך ההשרייה מחליפים את המים 3-4 פעמים כשבכל פעם שוטפים ומסננים את התורמוס,

מבשלים את התורמוס בסיר שעתיים וחצי עד שלוש שעות עד ריכוך,

מוסיפים כף וחצי מלח הימלייה ומבשלים 15 דקות,

אוכלים חם פושר או בטמפ' החדר(ע"י לחיצה עם האצבעות הקליפה יורדת),

ניתן להוסיף מלח בזמן ההגשה ובתאבון.

(התורמוס עשיר בחלבון 36%)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>