מרק דלורית עם שעועית לבנה וקנידלך מכוסמת טבעוני ללא גלוטן כשר לפסח

מרק דלורית עם שעועית לבנה וקנידלך מכוסמת טבעוני ללא גלוטן כשר לפסח,להכין קנידלך(קנידלך מכוסמת ירוקה טבעונים ללא גלוטן כשר לפסח,להשרות ל8 שעות עם מים 350 ג"ר כוסמת ירוקה לסנן,להעביר למעבד מזון לטחון למשחה חלקה להעביר לקערת ערבוב,להוסיף 1 וחצי בצל מקורמל כוס פטרוזיליה קצוצה דקדק כוס קמח חומוס כף מלח הימלייה רבע כפית פלפל שחור גרוס כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)לערבב לתערובת אחידה,להכניס למקרר לשעתיים,ליצור עם ידיים רטובות כדורים בקוטר 3-4 ס"מ להכניס למקרר לחצי שעה,להרתיח מים עם מעט מלח,להכניס רבע מהכדורים לבשל עד שהם צפים 6 דקות,לחזור עם כל הכדורים,להוסיף למרק ובתאבון.(יוצאים 32 קנידלך)

לבשל 10 דקות 800 ג"ר שעועית לבנה קפואה לסנן,

למרק:לטגן שני בצלים,להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק) חצי כפית פלפל שחור גרוס כף מלח הימלייה שליש כפית צילי יבש גרוס(לא חייב)לטגן בבצלים 3 דקות לפתיחת טעמים,להוסיף את הדלורית בקוביות של 1 וחצי ס"מ(2 דלוריות 1.750 ק"ג לפני קילוף וניקוי הגרעינים 1.2 ק"ג לאחר ניקוי)לטגן בתערובת 5 דקות,להוסיף 3 ליטר מים לבשל עד רכות הדלורית,להוסיף את השעועית המבושלת לבשל על אש קטנה רבע שעה ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>