עוגת מצות עם גנאש שוקולד מריר 60% ואגוזים בניחוח קפה

עוגת מצות עם גנאש שוקולד מריר 60% ואגוזים בניחוח קפה,

להכין גנאש שוקולד:לבשל עד סף רתיחה 2 שמנת מתוקה להוריד מהאש,להוסיף בקוביות 150 ג"ר שוקולד מריר 60% להמתין 3 דקות לערבב עם מטרפה לתערובת אחידה לצנן,

להכניס למקרר ל4 שעות,

להעביר את הגנאש למיקסר להקציף על מהירות בינונית 4 דקות,

לקחת כלי שטוח שמצה ניכנסת בו,

להכין נס קפה 2 כפות קפה 2 כוסות מים בתוך הכלי לצנן,

לטבול מצה בקפה להניח על משטח הגשת העוגה,

למרוח שכבה אחידה של הגנאש בעובי 3 מ"מ לפזר מעל מעט אגוזי מלח גרוסים דק,

לחזור על הפעולה עם 6 מצות אחת על השנייה,

להכניס למקרר ל4 שעות ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>