מרק תפו"א עם דלורית ודלעת יפנית טבעוני ללא גלוטן

מרק תפו"א עם דלורית ודלעת יפנית טבעוני ללא גלוטן,

לטגן 2 בצלים,

להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק) חצי כפית פלפל שחור גרוס שליש כפית צילי יבש גרוס(לא חייב)כף מלח הימלייה לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,

להוסיף 5 תפו"א גדולים בקוביות של 2 ס"מ לטגן התערובת 4 דקות,

להוסיף דלעת יפנית (כחצי ק"ג)לאחר קילוף וניקוי בקוביות של 2 ס"מ ודלורית( כ600 ג"ר)לאחר קילוף וניקוי בקוביות של 2 ס"מ,

להוסיף 2 וחצי ליטר מים,

להרתיח ולבשל עד ריכוך הירקות ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>