קרמבו על בסיס שוקולד ומצה עם שמנת מתוקה יורגוט ופודינג פירות טרופיים

קרמבו על בסיס שוקולד ומצה עם שמנת מתוקה יורגוט ופודינג פירות טרופיים,(כשר לפסח)

לרסק במעבד מזון 4 מצות לפירורים דקים(לא אבקה),

להוסיף 150 ג"ר שוקולד מריר 60% מומס לערבב,

להוסיף שמנת מתוקה בתחילת רתיחה לערבב לתערובת אחידה,

להניח על נייר אפייה על קרש חיתוך לפזר למשטח מלבני אחיד בגובה חצי ס"מ,

להכניס למקרר ל4 שעות,

להכין קצפת:להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר,

להוסיף 200 מ"ל יוגורט 30ג"ר חלבון להקציף,

להוסיף 43 שקית פודינג פירות טרופיים להקציף,

להכניס למקרר לשעתיים,

להוציא מהמקרר את משטח השוקולד לקרוץ עגולים בקוטר 8 ס"מ(מהשאריות להכין כדורי שוקולד)

להכניס את הקצפת לשקית זילוף עם צנתר משונן,

לצייר פרח מגדל על המשטחים העגולים ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>