בטטה בטעם מדורה עדין

בטטה בטעם מדורה עדין,

לקחת בטטה צרה וארוכה לקלף,

לחתוך לטבעות בעובי 2-3 מ"מ,

לחמם מחבת נון סטיק,

להניח את טבעות הבטטה ללא שימון,

"לטגן"משני הצדדים עד ריכוך והשחמה קלה ובתאבון.

(ניחוח מדורה ללא ליכלוך)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>