מאפינס דלורית עם יוגורט ובולגרית כשר לפסח

מאפינס דלורית עם יוגורט ובולגרית כשר לפסח,

לקחת דלורית בינונית 750 ג"ר 600 ג"ר לאחר קילוף לרסק על פומפיה גסה להכניס לקערה ערבוב,

להוסיף כוס וחצי קמח מצה כף מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס שקית אבקת אפייה חצי כפית סודה לשתייה לערבב,

להוסיף יוגורט 30 % חלבון 300 מ"ל ו200 ג"ר גבינה בולגרית מעודנת 5% מגורדת על פומפייה 3 ביצים לערבב לתערובת אחידה,

לרסס מנגאטים מ"ס 5 בתבנית תאים במעט שמן,

למלא 43 גובה מהתערובת,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות כ40 דקות עד התקשות קלה והזהבה יפה ובתאבון.

(להגיש עם יוגורט ועירית)

(כמו כן ניתן לטגן קציצות בשמן וגם לאפות על נייר אפייה מרוסס והקציצות מרוססות במעט שמן)

(יוצאים 24 מאפינס)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>