גריסיני(אצבעות)בניחוח עשבי תיבול כשר לפסח

גריסיני(אצבעות=מקלות)בניחוח עשבי תיבול כשר לפסח,

לערבב בקערה כוס וחצי קמח מצה וכוס קמח תפו"א,

להוסיף שקית אבקת אפייה חצי כפית סודה לשתייה כפית מלח הימלייה כף אורגנו יבש כף זעתר יבש(לא תבלין זעתר של ביגלה)3 כפות שומשום קלוי לערבב,

להוסיף 2 ביצים 43 כוס שמן חצי כוס מים לערבב לבצק אחיד,

לתת לנוח חצי שעה במקרר,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,

להשטיח למלבן 30 על 25 גובה 1 ס"מ,

לפזר מעל שומשום ומעט מלח גס להדק קלות עם היד,

לחתוך עם סכין פיצה לרצועות של 1 ס"מ לאורך ולשלושה חלקים לרוחב,

להכניס לתנור חם על 180 לאפות כ25 דקות עד הזהבה יפה,

לקרר קירור מלא לעבור עם סכין פיצה על החריצים להפרדה ובתאבון.

(להגיש עם טחינה וחזרת)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>