מצה ברי מסורתי מבית סבתה לולה כשר לפסח

מצה ברי מסורתי מבית סבתה לולה כשר לפסח,

לקחת מצה לחלק ל6 חלקים להרטיב במים,

לקשקש בקערה 5 ביצים,

להוסיף כוס קמח מצות רבע כפית סודה לשתייה מעט פלפל שחור גרוס מעט כמון(שידרוג שלי)מעט מלח הימלייה לערבב לתערובת אחידה(קצת נוזלית וזה בסדר),

לחמם מחבת נון סטיק(בעבר טיגנו בחצי שמן עמוק),

להניח 2 כפות מהתערובת לכל חלק מהמצה,

להניח מעל חתיחת מצה,

להניח מעל 2 כפות מהתערובת,

לטגן משני הצדדים עד הזהבה יפה ובתאבון.(יוצא מעדן)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>