פאי רועים הפוך טבעוני כשר לפסח

פאי רועים הפוך טבעוני כשר לפסח,

לבשל 350 ג"ר פרחי כרובית קפואים ו350 ג"ר פרחי ברוקולי קפואים עד רכות לסנן,

לקחת 2 ק"ג תפו"א לבשל וליצור פירה דקדק,

להוסיף 3 בצלים מקורמלים כוס טחינה גולמית כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)כף מלח הימלייה כפית פלפל שחור גרוס לערבב,

להוסיף קופסא שימורים גזר ואפונה מסוננת ואת פרחי הכרובית והברוקולי לערבב,

לקחת קערת נירוסטה בקוטר 20 לרסס עם מעט שמן,

לצפות מבפנים בנייר אפייה לרסס במעט שמן,

להניח מצות רטובות בשכבה אחת לציפוי כל הקערה,

למלא את תערובת הפירה והירקות להדק,

להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות 50 דקות,

להפוך על צלחת להסיר את נייר האפייה ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>