משה בתיבה (נקניקיה בגליל מצה)כשר לפסח

משה בתיבה (נקניקיה בגליל מצה)כשר לפסח,

להרטיב חצאי מצות עד ריכוך (לא אחד על השני),

למרוח על קצה המצה פס קטשופ ופס חרדל להניח נקניקיה,

לגלגל לגליל,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה שסוף הגלגול על נייר האפייה,

למרוח ביצה לפזר שומשום,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות עד הזהבה יפה ובתאבון.(מעדן לילדים)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>