קובה חומוס כשרה לפסח אסלי

קובה חומוס כשרה לפסח אסלי,

לרסק במעבד מזון 4 מצות לקמח גס,

להוסיף מלח פלפל ותבלינים נוספים לפי הטעם לערבב עם כוס וחצי מים רותחים לתת לנוח ולצנן,

להוסיף ביצה לערבב ולתת לנוח חצי שעה,

ליצור עיגולי תערובת למלא מהמילוי ליצור צורת קובה לסיים את כולם,

לחמם שמן לטגן עד הזהבה יפה לנייר סופג ובתאבון.

(מילוי החומוס 2 כוסות חומוס מבושל 3 בצלים מטוגנים 43 כפית כמון 21 כפית כורכום מלח פלפל לפי הטעם לרסק למחית גסה ובתאבון)ניתן למלא עם כל מילוי שבא.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>