גלילי מצה ממולאים בפירה תפו"א ובצל כשר לפסח

גלילי מצה ממולאים בפירה תפו"א ובצל כשר לפסח,

להכין מק"ג תפו"א פירה מעוך דקדק ועדין עם 3 בצלים מקורמלים 3 כפות שמן זית חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח לפי הטעם לצנן,

להרטיב חצאי מצות עד ריכוך (לא אחד על השני),

לגלגל את המצה הרטובה על גליל אפייה,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה שסוף הגלגול על הנייר,

למרוח שמן זית לפזר קצח להכניס לתנור חם על 190 מעלות עד יבוש והזהבה יפה לקרר,

להוציא את הגלילים,

להכניס את התערובת לשקית זילוף,

למלא את הגלילים,

להחזיר לתנור חם על 190 מעלות ל20 דקות אפייה ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>