קוגל ירושלמי מתוק ממצות כשר לפסח

קוגל ירושלמי מתוק ממצות כשר לפסח,

מתכון מבית סבתה לולה,

לשבור בקערת ערבוב 12 מצות לפירורים קטנים להוסיף כוס וחצי מים לערבב,

להוסיף כף קינמון כף מלח הימלייה 3 כפות סוכר חום כהה חצי כוס סילן רבע כוס שמן כפית פלפל שחור גרוס לערבב,

להוסיף 8 ביצים לערבב,

להוסיף 100 ג"ר אגוזי מלך שבורים דק 100 ג"ר צימוקים 3 תפוחי עץ גרנד(חמוץ מתוק)בקוביות של 1 ס"מ לערבב,

לצפות סיר גחנון בקוטר 24 גובה 12 מבפנים עם נייר אפייה מרוסס במעט שמן,

למלא את התערובת להדק קלות לסגור עם המכסה,

להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות שעה וחצי להוריד ל95 מעלות לאפות לילה ובתאבון.

(מעדן מבית סבתה לולה אם אפשרות כשרה לפסח)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>