אכסון בשר טחון בפריזר במינימום מקום

אכסון בשר טחון בפריזר במינימום מקום,

לקחת בשר טחון לחלק לחצאי ק"ג,

לקחת שקיות זיפר 20 על 20 אטומות(שקיות עם סגר כפול),

להכניס לכל שקית חצי ק"ג בשר טחון להוציא את מירב האוויר לסגור עם פסי הסגירה,

להשטיח את הבשר להכי שטוח שאפשר,

ללחוץ עם שיפוד בחלוקה ל9 ריבועים ולהקפיא,

בזמן השימוש להפשיר(אם רוצים פחות כמות לשבור את הבשר לפי הסימונים)ובתאבון.

(שכבה של כמה אריזות תופסת מעט מקום)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>