מרק ירקות עם גזר בארבעה צבעים זוקיני צהוב קולרבי ושעועית שחורה מנומרת(גמבו)טבעוני ללא גלוטן,
להשרות שעועית שחורה מנומרת(גמבו)ל12 שעות עם חצי כפית סודה לשתייה לסנן,
לבשל עד רכות,
לטגן 3 בצלים,להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט כף מלח הימלייה וחצי כפית צילי יבש גרוס,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף חבילת גזרים בארבעה צבעים(שניים מכל צבע)חתוכים לטבעות דקות עם סכין זיגזג(לא חייב)לטגן בבצלים 5 דקות,
להוסיף 1 ליטר מים לבשל אחרי רתיחה 10 דקות,
להוסיף 3 זוקיני צהובים מקולפים בקולפן פסים וחתוכים עם סכין זיגזג לטבעות של חצי ס"מ ו3קולרבי חתוכים בסכין זיגזג לקוביות של 1 ס"מ,להוסיף 2 וחצי ליטר מים לבשל עד רכות הירקות,
להוסיף את השעועית המבושלת לבשל 10 דקות על אש קטנה ובתאבון.
טבעוני-ללא-גלוטן.jpg)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>