מרק דלורית וערמונים פיקנטי טבעוני ללא גלוטן

מרק דלורית וערמונים פיקנטי טבעוני ללא גלוטן,

לטגן 3 בצלים,

להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט 2 כפות ג'ינג'ר חתוך דקדק 31 כפית צילי גרוס כף מלח הימלייה,

לטגן בבצלים 3 דקות לפתיחת טעמים,

להוסיף 3 דלוריות(כ2 ק"ג לאחר ניקוי 1 ק"ג ו600 ג"ר) חתוכות במשולשים קטנים לטגן בתערובת 5 דקות,

להוסיף 2 חבילות ערמונים(200 ג"ר)חצויות לרבעים,

להוסיף 2 וחצי ליטר מים לבשל עד רכות הדלורית,

לקחת בלנדר מוט לרסק את מחצית מהמרק להחזיר לסיר,

לבשל על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.(יוצא מעדן)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>