חמוצים יפניים (קימצ'י)עשירים

חמוצים יפניים (קימצ'י)עשירים,

לחתוך ראש כרובית לפרחים קטנים לחתוך חצי ראש כרוב לבן לקוביות גדולות (3 ס"מ)לחתוך 3 גזרים לטבעות דקות דקות לחתוך 2 קולרבי למקלונים בצורת קובייה של 1 ס"מ באורך 3 ס"מ לחתוך 4 מלפפונים ירוקים לטבעות של 3 מ"מ לחתוך 2 פלפלים אדומים ו2 צהובים לרצועות דקות באורך 3 ס"מ 4 שיני שום קצוצות דקדק (אפשר במקום 2 כפות ג'ינג'ר קצוץ)לערבב בקערה,

להכניס ל2 צנצנות ולדחוס,

למרינדה:8 כוסות מים 2 וחצי כוסות חומץ כוס סוכר 4 כפות שטוחות מלח להרתיח ולהמיס את הסוכר והמלח לצקת ל2 הצנצנות(חייב לכסות את הירקות)לסגור,

להעמיד על השיש עד קירור לטמפרטורת החדר,

להכניס למקרר אחרי 24 שעות מוכן ובתאבון.

(זהירות מתחסל מהר)(כמובן אפשר להקטין כמויות לחצי)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>