סמבומלווח עם גבינה צהובה וגבינה בולגרית 5% וזעתר

סמבומלווח עם גבינה צהובה וגבינה בולגרית 5% וזעתר,

להפשיר מלווחים בזוגות,

להניח במרכז המלווח(להשאיר מסביב 2 ס"מ להדבקה)גבינה צהובה מעליה גבינה בולגרית 5% לפזר מעל אבקת עלי זעתר,

להניח מעל מלווח נוסף להדק מסביב,

להניח על מחבת נון סטיק(בלתי דביקה)לטגן משני הצדדים (ללא תוספת שמן)עד הזהבה יפה ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>