לביבת פירה תפו"א (מהפירה של אתמול)טבעוני ללא גלוטן,
( פירה תפו"א עשיר עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,לבשל 1וחצי ק"ג תפו"א עד רכות עם כפית מלח הימלייה לסנן וליבש,להכין פירה דקדק,להוסיף 3 כפות שמן זית כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס 3 בצלים מקורמלים קצוצים דקדק לערבב לתערובת אחידה ),
לחמם מחבט נון סטיק(בלתי דביקה),
להניח את הפירה להדק ללביבה אחידה,
לטגן משני הצדדים להפוך בהנפה(למפחדים להפוך בעזרת צלחת)ובתאבון.
טבעוני-ללא-גלוטן.jpg)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>