טבעות שורש פטרוזיליה מיובשות לתיבול וארומה

טבעות שורש פטרוזיליה מיובשות לתיבול וארומה,

לקנות בחורף שורשים ענקיים של פטרוזיליה,

לחתוך לטבעות בעובי 2 מ"מ,

לייבש בשמש הביתית ואו בתנור חם על 90 מעלות טורבו,

לקרר קירור מלא לאכסן בקופסה במקרר(אפשר בפריזר)

מתאים להוספה למרקים תבשילים ומאפים ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>