מאפה רולדה עם מלית פרג לפורים מבצק עלים ללא גלוטן טבעוני

מאפה רולדה עם מלית פרג לפורים מבצק עלים ללא גלוטן טבעוני,

להכין מלית פרג טבעונית: להכניס לסיר 43 כוס מים 21 כוס מייפל 100 ג"ר נטורינה(תחליף חמאה טבעוני של שימרית)3 כפות סוכר דמררה לבשל ולהמיס לתערובת אחידה,להוסיף 200 ג"ר פרג טחון לערבב לתערובת אחידה להוריד מהאש,להוסיף כפית תמצית ווניל 43 כוס אגוזי מלך גרוסים דק כוס וחצי שיבולת שועל (קוואקר)ללא גלוטן לערבב לתערובת אחידה לקרר במקרר לפחות שעתיים,

להפשיר בצק עלים ללא גלוטן,

לרדד כל עלה ל30 ס"מ על 20 ס"מ,

למרוח שכבה בעובי חצי ס"מ על העלה (להשאיר 1 ס"מ מסביב ללא הפרג)לקפל את הצדדים (של ה1 ס"מ)הריקים למרכז ואז לגלגל לגליל,

להניח את סוף הגלגול על נייר אפייה בתבנית אפייה,

למרוח עם מעט מים ולפזר מעל שומשום קלוי להדק עם היד,

להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>