רולדה מבצק פריך אפויה עם מלית פרג עשירה

רולדה מבצק פריך אפויה עם מלית פרג עשירה,

לקחת חבילת בצק פריך למאפים מתוקים להפשיר במקרר,

להכין מלית פרג לקרר,( מלית פרג לאוזני המן ועוגות שמרים ובצק פריך,(המלית לכ40 אוזני המן בהכפלת הכמות לשתי עוגות שמרים בצק פריך)לקחת 21 כוס חלב 50 ג"ר חמאה ו43 כוס סוכר דמררה להמיס על אש קטנה,להוסיף 150 ג"ר פרג טחון לערבב,להוריד מהאש להוסיף 3 כפות דבש כף תמצית ווניל 21 כוס אגוזי מלך קצוצים דקדק לערבב,להכניס למקרר לפחות לשעתיים ומוכן לשימוש ובתאבון)

לפרוס את הבצק המופשר והקר (חובה להיות קר),

לרדד למלבן של 20 על 30 ,

למרוח שכבה של המלית 4 מ"מ גובה להשאיר 3 ס"מ באחד הצדדים של האורך,

לגלגל לגליל שהצד ללא המלית אחרון לגלגול והוא מונח על נייר האפייה בתבנית (מתחת לגליל),

לחתוך חתיכות של 1 וחצי ס"מ ,

להכניס לתנור חם על 180 מעלות ל30 דקות,

להוציא מהתנור לתת לנוח 5 דקות להפריד את הפרוסות ברווח 2 ס"מ,

להכניס לתנור לאפות 10 דקות ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>