אבקת גזר טבעית ביתית(תבלין וצבע)

אבקת גזר טבעית ביתית(תבלין ארומה וצבע),

לקחת 1 ק"ג גזרים לקלף ולקצוץ לגוליאנים ואו על פומפייה גסה ואו לקצוץ לפירורים קטנים,

להניח בתבנית חד פעמית גדולה,

להכניס לתנור חם על 90 מעלות טורבו ליבוש,

לקרר קירור מלא,

להכניס לבלנדר חזק לטחון לאבקה,

משמש לתיבול ארומה וצביעת מאכלים ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>