מקלוני(גוליאנים) שורש סלרי יבשים בייבוש בשמש הביתית לתיבול וארומה

מקלוני(גוליאנים) שורש סלרי יבשים בייבוש בשמש הביתית לתיבול וארומה,

לקחת 3 ראשי סלרי(אני מצאתי 3 ענקים לאחר קילוף 650 ג"ר כל אחד)

לקלף ולחתוך לזוליאנים(אני חתכתי במעבד מזון עם סכין לגוליאנים)(אפשר על פומפייה גסה)

להניח בתבנית חד פעמית גדולה,

להניח בשמש בתוך הבית לכמה ימים עד שמתייבש,

(אפשר ליבש בתנור בחום 90 מעלות טורבו לוקח כמה שעות)

משמש כתבלין למרקים מאפים ותבשילים ובתאבון.

(פתרון לתקופות ששורשי הסלרי מאוד קטנים ובעצם הם שורש מלא אדמה ללא תוכן)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>