קינואה עם צ'יפס בטטה ותבלינים

קינואה עם צ'יפס בטטה ותבלינים,

להכין 2 כוסות קינואה (לטגן ב2 כפות שמן זית את הקינואה 3 דקות להוסיף 4 כוסות מים לבשל על אש קטנה מאוד לאחר רתיחה עד אידוי כל המים ),

לטגן בשמן עמוק 4 בטטות בקוביות של 1 ס"מ להניח על נייר סופג,

להוסיף לסיר כף אבקת מרק פרווה חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח לפי הטעם לערבב על אש קטנה 4 דקות,

להוסיף את הצ'יפס לערבב ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>