קוגל חמין תפו"א בתוספת קטניות טבעוני ללא גלוטן

קוגל חמין תפו"א בתוספת קטניות טבעוני ללא גלוטן,

לחתוך לגוליאנים ואו על פומפייה גסה 1 ורבע ק"ג תפו"א,

לטגן 3 בצלים,

להוסיף כף פלפל שחור גרוס 2 כפות פפריקה כף אבקת התיבולית של השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)2 כפות סילן כף מלח הימלייה לטגן 2 דקות לפתיחת טעמים,

להוסיף 400 ג"ר גרגירי חומוס מבושל 400 ג"ר שעועית לבנה מבושלת 400 ג"ר שעועית אדומה מבושלת(אפשר קפואים)לטגן 5 דקות,

להוסיף את תפו"א המגורדים לערבב על אש קטנה 5 דקות לכבות את האש,

להוסיף כוס ורבע רסק תפוחי עץ ללא תוספת סוכר כוס ורבע טחינה גולמית 4 כפות קמח תפו"א לערבב,

לקחת סיר לג'חנון קוטר 24 גובה 12 לרפד בנייר אפייה מרוסס במעט שמן,

להכניס את התערובת להדק,

להכניס לתנור חם על 180 מעלות לשעה וחצי להוריד את החום ל95 מעלות לאפות 12 שעות ובתאבון.

(מתכון משודרג שעובר במשפחה)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>