עלי חובזה(חלמית=לחם ערבי)ממולאים בקינואה שעועית מש ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן

עלי חובזה(חלמית=לחם ערבי)ממולאים בקינואה שעועית מש ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,

לצאת ליד הבית ואו לשדה לקטוף כ50 עלי חובזה גדולים ללא חורים וחרקים,

להשרות בסיר מים עם 3 כפות לימון וכף מלח 5 שעות לסנן,

לבשל כוס ורבע קינואה,

לבשל כוס שעועית מש לסנן,

לטגן שני בצלים,להוסיף כף אבקת התיבולית של השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק)כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,

להוסיף את השעועית והקינואה לערבב,להניח כף מהתערובת על מרכז העלה לקפל את הצדדים ולגלגל לגליל(כמו עלי גפן),

להניח בתחתית סיר כמה עלים קטנים וקרועים,

להניח בצפיפות את עלי החובזה המגולגלים,

להמיס כפית אבקת התיבולית של השף הפשוט בכוס מים רותחים,

להוסיף לסיר להניח 3 צלחות למשקולת,

לבשל על אש קטנה עד אידוי הנוזלים ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>