עוגות ווניל פצפוצי שוקולד ושוקולד בשני מרכיבים עם פרות יבשים לטו בשבט

עוגות ווניל פצפוצי שוקולד ושוקולד בשני מרכיבים עם פרות יבשים לט"ו בשבט,

להפשיר 2 קופסאות גלידה(650 ג"ר)1 בטעם ווניל פצפוצי שוקולד ו1 בטעם שוקולד בקערות ערבוב שונות,

להוסיף לכל קערה 450 ג"ר קמח תופח 100 ג"ר משמש יבש חתוך לארבע 100 ג"ר פפאייה יבשה חתוכה בעובי חצי ס"מ ו100 ג"ר תות שדה יבש,לערבב כל קערה לתערובת אחידה,

לקחת 2 תבניות אינגליש קייק גדולות (של לחם לא חד פעמי)לצפות בנייר אפייה מרוסס במעט שמן,

לתבנית אחת להכניס את קערת הווניל ולשנייה את קערת השוקולד,

להדק ולישר עם יד רטובה,

להכניס לתנור חם על 180 מעלות לכ45 דקות לבדוק כמה דקות לפני עם קיסם יוצא יבש! אז מוכן לקרר ובתאבון.

(עוגה בשני מרכיבים עם תוספת לט"ו בשבט)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>