מרק ירקות עשיר עם שעועית בובס(לימה) טבעוני ללא גלוטן

מרק ירקות עשיר עם שעועית בובס(לימה) טבעוני ללא גלוטן,

להשרות ל24 שעות עם חצי כפית סודה לשתייה לסנן,לבשל עד רכות עם מים חדשים (לכפות עם כף את כמויות הקצף)לסנן,

לטגן בסיר גדול 2 בצלים,

להוסיף כף אבקת התיבולית של השף הפשוט (תחליף ביתי לאבקת מרק)3 כפות מקלות יבשים של שורש פטרוזיליה כף מלח הימלייה 31 כפית שבבי צילי לטגן 3 דקות לפתיחת טעמים,

להוסיף 4 גזרים בטבעות של חצי ס"מ לטגן בתערובת 4 דקות,

להוסיף ליטר מים לבשל 8 דקות לאחר רתיחה,

להוסיף 6 קישואים זוקיני צהובים בטבעות של 1 ס"מ דלורית בקוביות של 1 וחצי ס"מ 2 קולרבי בקוביות של 1 ס"מ ו2 ליטר מים,

לבשל לאחר רתיחה 20 דקות,

להוסיף 2 בטטות צרות וארוכות בטבעות של 1 ס"מ 400 ג"ר פרחי ברוקולי (אפשר קפוא)400 ג"ר פרחי כרובית(אפשר קפוא),

לבשל 15 דקות להוסיף את השעועית המבושלת לבשל 10 דקות ובתאבון.

(אני חותך את הירקות בסכין זיגזג למראה יפה ומגרה)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>