עוגיות ביסקוטי יבשות עם אגוזים ופיצוחים עם קמח קוסמין מלא טבעוני

עוגיות ביסקוטי יבשות עם אגוזים ופיצוחים עם קמח קוסמין מלא טבעוני,

לערבב בקערה ערבוב 350 ג"ר רסק תפוחי עץ טבעי ללא תוספת סוכר עם כוס סוכר דמררה 2 כפיות תמצית ווניל וכף קינמון,

להוסיף 100 ג"ר אגוזים אגוזי מלך 100 ג"ר חצאי שקד מולבן 100 ג"ר אגוזי קשיו 100 ג"ר גרעיני חמנייה 100 ג"ר גרעיני דלעת לערבב,

להוסיף 2 וחצי כוסות קמח קוסמין מלא שקית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה קורט מלח לערבב לתערובת אחידה,

לרפד עם נייר אפייה תבנית אפייה,

להכין עם ידיים רטובות 3 גלילים(נקניק)פחוסים,

להכניס לתנור חם על 175 מעלות לאפות 30 דקות לקרר קירור מלא,

לחתוך לפרוסות בעובי 1 וחצי ס"מ להניח על רשת להכניס לתנור חם על 150 מעלות לאפות(ליבש)12 דקות לקרר ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>