לחם טחינה כשר לפסח

לחם טחינה כשר לפסח.

לערבב בקערה 8 ביצים 4 כפות דבש 12 כפות טחינה גולמית שקית אבקת אפייה קורט מלח (יוצא נוזלי לא להיבהל)

להכניס לשתי תבניות אינגליש משומנות,

לפזר מעל שומשום,

להכניס לתנור חם על 180 מעלות ל18 עד 20 דקות לבדוק עם קיסם שיוצא יבש ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>