שפצלך- נוקדילי -נטיפי בצק -בצקיות מטובלות למרק

שפצלך- נוקדילי -נטיפי בצק -בצקיות מטובלות למרק,

לערבב לבצק בקערת ערבוב 2 ביצים בגודל L 6 כפות קמח קוסמין מלא(אפשר רגיל)רבע כפית כורכום חצי כפית מלח הימלייה,

לתת לנוח במקרר חצי שעה,

להרתיח בסיר מים עם מעט מלח הימלייה,

להניח מעל הסיר פומפייה גסה ולגרד את הבצק לתוך המים הרותחים לבשל עד שהשפצלך צפים 2 דקות ולסנן,

להוסיף לכל מרק שרוצים במקום אטריות קנויות מתכון משודרג של סבתא לולה ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>