פסטרמטופו פיקנטית טבעונית ללא גלוטן

פסטרמטופו פיקנטית טבעונית ללא גלוטן,

לקחת שני גושי טופו(300 ג"ר כל אחד)לנגב לספוג וליבש עם נייר סופג,

לדקור עם שיפוד חורים מכל הצדדים לכניסת המשרה,

למשרה:41 כוס סויה ללא גלוטן 2 כפות מייפל 6 כפות שמן זית 2 כפיות שום גבישי 2 כפיות בצל יבש(תבלין)כף פפריקה 3 שיני שום כתושות חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה 81 כפית צילי יבש 2 כפיות חרדל לערבב לתערובת אחידה,

להשרות את הטופו ל24 שעות מדי פעם להפוך צד וגם לזלף מעל את הרוטב,

מניחים על נייר אפייה בתבנית אפייה,

מכניסים לתנור חם על 175 מעלות לכשעה עד יבוש מקררים ופורסים ובתאבון.

(אם רוצים גוש אחד אז חצי מחומרי המשרה ואפייה כ40 דקות)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>