לחם כקערה למרק שעועית בובס(לימה)עשיר עם גזר ובטטה טבעוני

לחם כקערה למרק שעועית בובס(לימה)עשיר עם גזר ובטטה טבעוני ,

לקחת לחם עגול בקטר 12-15(אפשר לחמניות עגולות)להוריד את החלק העליון לרוקן את הפנים,

למרוח מעט שמן זית להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות 8 דקות,

למלא עם מרק להגיש ובתאבון.

( מרק שעועית בובס(לימה)עשיר עם גזר ובטטה טבעוני ללא גלוטן,להשרות חצי ק"ג שעועית בובס(לימה)עם חצי כפית סודה לשתייה ל12 שעות לסנן,לבשל בסיר עם מים חדשים עד רכות לסנן(זהירות בזמן הבישול נוצר הרבה קצף יש לכפות אותו(עם כף)למניעת לכלוך הכריים)לטגן שני בצלים ברבעי טבעות עד הזהבה פלוס,להוסיף כוס מקלוני שורש פטרוזיליה יבשים כף אבקת התיבולית של השף הפשוט(תחליף אבקת מרק ביתית)חצי כפית פלפל שחור גרוס כף מלח הימלייה לטגן לפתיחת טעמים 5 דקות,להוסיף 4 גזרים בקוביות קטנות לטגן בתערובת 5 דקות להוסיף ליטר מים להרתיח 8 דקות, להוסיף 2 בטטות בקוביות קטנות ו2 ליטר מים להרתיח ולבשל על אש קטנה חצי שעה,להוסיף את השעועית המבושלת לבשל 20 דקות ובתאבון.)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>