קובה אורז במילוי פטריות טבעוני ללא גלוטן

קובה אורז במילוי פטריות טבעוני ללא גלוטן,

לבצק הקובה להשרות 2 כוסות אורז בסמטי מלא ל4 שעות לסנן ולבשל לקרר,

להעביר למעבד מזון להוסיף כוס קמח חומוס ו3 כפות שמן זית כפית מלח הימלייה לטחון למרקם חלק,

למלית הקובה:להשרות 43 כוס שבבי סויה במים רותחים ל5 דקות ולסחוט,לטגן שני בצלים ב6 כפות שמן זית,להוסיף את שבבי הסויה לטגן 5 דקות,להוסיף 2 חבילות פטריות אחת פורטובלו ואחת שמפיניון קצוצות דקדק ללא הרגליים,להוסיף כף רוזמרין טרי קצוץ דקדק כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס 4 כפות סויה ללא גלוטן לטגן 3 דקות לקרר,למעוך עם מועך פירה מעיכה עדינה,

ליצור כדורים בקוטר 1וחצי ס"מ להקפיא כחצי שעה,

ליצור מהבצק כדורים בקוטר 3 ס"מ ליצור חור בכל כדור להכניס כדור פטריות קפוא לצפות מסביב עם הבצק להכניס להקפאה,

ניתן להשתמש בכל מרק שרוצים שהמרק רותח מכניסים כמה קובות ושהן צפות 2 דקות המרק מוכן ובתאבון.

(אפשר לעשות עם סולת אורז)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>