שקשוקישוא ברוטב עגבניות פלפלים וקישוא עשיר

שקשוקישוא ברוטב עגבניות פלפלים וקישוא עשיר ופיקנטי,

לקחת קישואים עגולים להוריד את הראש ולרוקן את הפנים להשאיר דופן בעובי 1 ס"מ,

(את מה שרוקנו מקצצים דק ושומרים)

את הקישואים המרוקנים מורחים במעט שמן זית ואופים לריכוך בתנור חם על 190 מעלות במשך 10 דקות,

מטגנים שני בצלים,

מוסיפים את הקישואים הקצוצים ומאדים 5 דקות(לא לשרוף),

מוסיפים 3 עגבניות חתוכות דק 2 פלפלים אדומים בקוביות קטנות מאדים 5 דקות,

מוסיפים קופסת עגבניות בקוביות(400 ג"ר)כף פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס צילי גרוס לפי הטעם כפית מלח הימלייה כפית סוכר כוס וחצי מים משטיפת הקופסה מבשלים על אש קטנה 10 דקות,

מכניסים את הקישואים האפויים מוסיפים לכל אחד 2 כפות מהרוטב,

שוברים פנימה ביצה מבשלים עם מכסה סגור עד התקשות הביצים המעדן מוכן ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>