גחנון אסלי עם ביצה חומה ורוטב עגבניות חריף

ג'חנון אסלי עם ביצה חומה ורוטב עגבניות חריף,

לקחת סיר לג'חנון להניח בפנים 2 פרוסות לחם(לספיגת עודפי שומן)מצפים מעל ואת דפנות הסיר עם נייר אפייה,

מניחים על הנייר את הג'חנון(כמה שרוצים)ומעל ביצים,

מכניסים לתנור חם על 190 מעלות לשעה,

מורידים את החום ל90 מעלות ואופים לילה,

מקלפים את הביצים,

מכינים רסק מעגבניות טריות מוסיפים סחוג ומלח הימלייה לפי הטעם,

אוכלים ונהנים ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>