מאפה שושנים לתלישה מבצק עלים ממולא בפירה תפו"א עם זיתים עגבניות מיובשות ובצל מקורמל טבעוני

מאפה שושנים מבצק עלים ממולא בפירה תפו"א עם זיתים עגבניות מיובשות ובצל מקורמל טבעוני,

להפשיר חבילת בצק עלים במקרר,

להכין פירה מ1 וחצי ק"ג תפו"א הכי דק שאפשר להוסיף כוס עגבניות מיובשות בשמן זית קצוצות דקדק כוס וחצי טבעות זיתים קצוצות דק 3 בצלים מקורמלים חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב לתערובת אחידה לקרר,

לפרוס(לפתוח) את הבצק (לא לרדד אותו)

למרוח בעובי של 1 ס"מ שכבה של תערובת הפירה(להשאיר 2 ס"מ מהבצק ריק בקצה להדבקה בסוף הגילגול)לגלגל לגליל למרוח מעט מים בסוף הגלגול על החלק הריק להדבקה,

לקחת תבנית 28 לצפות בתחתית נייר אפייה משומן קלות ולרסס את הדפנות במעט שמן,

לחתוך את הגליל לגלילים באורך 8 ס"מ(גובה התבנית)

להניח את הגלילים בעמידה כך שיהיה רווח ביניהם ובין דפנות התבנית של 1 ס"מ,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה והיצמדות הגלילים אחד לשני ולצד התבנית (לוקח כשעה, בעשרים דקות האחרונות לכסות עם נייר כסף)כל גליל נתלש בקלות ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ