שושני קינמון ושוקולד צ'יפס בטעם חמאת בוטנים מבצק עלים טבעוני

שושני קינמון ושוקולד צ'יפס בטעם חמאת בוטנים מבצק עלים טבעוני,

להפשיר חבילת בצק עלים ולפרוס(לפתוח)אותה(לא לרדד),

לפזר על הבצק שכבה דקה של סוכר דמררה,(להשאיר 2 ס"מ ריק)

לפזר מעל קינמון,

לפזר מעל שוקולד צ'יפס בטעם חמאת בוטנים,

להניח מעל נייר אפייה להדק בעדינות עם מארוך,

לגלגל לגליל שהחלק הריק בסוף הגלגול,

להכניס לפריזר ל20 דקות,

לחתוך לטבעות ברוחב 2 ס"מ להניח בשכיבה על נייר אפייה בתבנית אפייה,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>